Efficiënt calculeren, procesbegeleiding, automatisering en commerciële ondersteuning

Calculatieproces: Keep it Simple!


Inleiding

De correcte prijsvorming van een object is de basis voor het financiële succes van een onderneming. Het scherp stellen van het calculatieproces is voor bedrijven dus een wenselijke of sterker een begerenswaardige situatie. Ervaring leert dat het vaak niet de prioriteit krijgt die het verdient. De investering om te komen tot een goed werkend calculatieproces waaronder ook het terugdringen van de faalkosten valt, verdient zich snel terug. Een kleine verandering heeft in veel situaties direct al een groot effect op het werkproces.


Het bepalen van de juiste kosten is de fundering van het gehele bouwproces van initiatief tot en met realisatie. De (be-)dreiging van faalkosten is binnen het hele bouwproces een belangrijk punt, zo ook tijdens het calculatieproces. Daarom is onze insteek om de processen breder te trekken, zodat niet alleen het calculatieproces wordt betrokken maar ook rekening wordt gehouden met de nacalculatie en het digitaal bepalen van hoeveelheden in 2D, 3D en 4D.


Wij leveren diensten ter ondersteuning van het calculatieproces en doen dit bij voorkeur met partners die dezelfde passie delen binnen het bouwproces. Ons uitgangspunt is Keep it Simple!, zoek naar haalbare doelen met draagvlak.


Voorbeelden van opdrachten van Multiweb 4You
Wilt u meer weten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

calculatieproces@multiweb4you.nl

+31 (0)70 3879150

+31 (0)6 22112707